


Over de Gebrande Winning
De keuken die wij aanbieden heeft zijn oorsprong bij Simone, de grootmoeder van Chef Raf Sainte. Een grootmoederkeuken is niet wat wij ambiëren, maar de chef laat zich vooral inspireren door haar liefde om een goed product uit kiezen en door het water dat we reeds in de mond krijgen als we terugdenken aan de grandioze dingen die zij zelf met beperkte middelen op tafel kon toveren.
De herinnering aan hoe ze met haar ‘big shopper’ de ganse stad doorkruiste, om de beste kalkoen te gaan kopen, of een gevleesde rib, het beste gehakt, de beste kiek voor aan het spit, de meest roze zalm. Deze liefde voor het product, deze liefde voor uiterste zorgvuldigheid, deze liefde voor het te beogen eindproduct, deze liefde voor hetgeen wat op tafel komt voor de gasten. Dat is hetgeen wat chef Raf probeert na te streven, met een nieuw kantje en heel wat creativiteit.
De karakteristieke hoeve, met een leuk café aan de ingang, heeft zijn authentieke charme bewaard. Het is een plek waar men geen poespas maar mooie producten verwacht. De chef bevestigt met kraak verse ingrediënten en topsauzen. De rijkdom van Vlaamse recepten komen hier samen met moderne subtiliteiten. De machtige bierkaart sluit er perfect bij aan!

In 't kort
Beste Bierrestaurant 2018, 2019 , 2020 en 2021
13/20 in Gault Milliau
Bierkaart van het jaar
Orval Ambassadeur
Beste bierrestaurant door Bierpassie Magazine
Door ratebeer.com uitgeroepen tot beste bierbestemming ter wereld