Menu
We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.
Iemand die geen vlees eet, is helemaal geen probleem, met het grootste plezier maken wij een super stukje vis. Maar alle andere varianten van de vegetarische, veganistisch keuken, daar kan de chef zijn ei simpelweg niet in kwijt. Onze keuken draait rond volle smaken van delicieuze stukjes vlees of fijne stukjes verse vis, respectievelijk met hun eigen, zelfgemaakte, jus of saus. Om deze keuken onder de knie te krijgen is het simpelweg te druk geworden.
ODE AAN HET BIER
Het seizoen en wat de chef lekker vindt
Combinatie van Noordzee krab en butternut/ Wortelcrème met sinaas/ Earl grey dressing
***
Roodpoot patrijs/ Duxelle van shiitake/ Gelakte boterraap/ Krokante zwezerik/ Truffelboter sausje
***
(*)Spekpistols/ Spek uit de houtoven/ Gerookte paling/ Ganzenlever/ Babykreeft/ Vlierbloesem kappertjes/ Basilicum
***
6-rib/ Ossestaart/ Aardpeer/ Schorseneer/ Pastinaak/ Tortellini
OF
Pladijsfilet/ "Gebrande" witte kool/ Grijze garnaal/ Cappuccino van bloemkool
***
Centenaire peren "Karel Vaes"/ Chocolade/ Brownie/ Gezouten karamel/ Speculaas/ Vanille
OF
Damn Blanche/ met f*cking vers gedraaid "tahiti" vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht
°Kazen ipv dessert = +€8
°Kazen als extra gang = +€14
4 gangen: €60/ €84
(*) 5 gangen: €75/ €105
2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren
BIB Gourmand
Combinatie van Noordzeekrab en butternut/ Wortelcrème met sinaas/ Earl grey dressing
OF
Roodpoot patrijs/ Duxelle van shiitake/ Gelakte boterraap/ Krokante zwezerik/ Truffelboter sausje
***
6-rib/ Ossestaart Aardpeer/ Schorseneer/ Pastinaak/ Tortellini
OF
Pladijsfilet/ "Gebrande" witte kool/ Grijze garnaal/ Cappuccino van bloemkool
***
Centenaire peren "Karel Vaes"/ Chocolade/ Brownie/ Gezouten karamel/ Speculaas/ Vanille ijs
OF
Damn Blanche/ met f*ucking vers gedraaid "thaiti" vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
° Kazen ipv dessert= + €8
° Kazen als extra gang= + €14
€45/ €63
2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren.
Lunchmenu
(uitgezonderd zondag)
Kies uit ons BIB-gourmand menu een voor- en hoofdgerecht voor €33
Lunchmenu met aangepaste bieren: €45