Menu
We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.
Iemand die geen vlees eet, is helemaal geen probleem, met het grootste plezier maken wij een super stukje vis. Maar alle andere varianten van de vegetarische, veganistisch keuken, daar kan de chef zijn ei simpelweg niet in kwijt. Onze keuken draait rond volle smaken van delicieuze stukjes vlees of fijne stukjes verse vis, respectievelijk met hun eigen, zelfgemaakte, jus of saus. Om deze keuken onder de knie te krijgen is het simpelweg te druk geworden.
ODE AAN HET BIER
Het seizoen en wat de chef lekker vindt
Tartare van Haspengouw beef/ in’t groen/ Thaise touch/ Avruga/ Groene kruiden
***
Zeetong filet/ Bruine boter/ Bloemkool in hooi/ Saus van gebakken graten/ Grijze garnalen
***
(*)Ossenstaart en truffel/ Rivierkreeft en zijn saus/ Zuurkool/ Duindoornbes
***
Zachtgegaarde en gelakte varkensnek/ Shii-take/ Schorseneren/ Pastinaak/ Stoemp
OF
Zalmforel/ Spitskool/ Spinazie/ Noordzeekrab/ Fregola nero
***
“Graffiti”/ Rijst/ Mango/ Passievrucht/ Yoghurtsorbet/ Blondie
OF
Damn Blanche/ met f*cking vers gedraaid "tahiti" vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht
°Kazen ipv dessert = +€8
°Kazen als extra gang = +€14
4 gangen: €60/ €84
(*) 5 gangen: €75/ €105
2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren
BIB Gourmand
Tartare van Haspengouw beef/ in’t groen/ Thaise touch/ Avruga/ Groene kruiden
OF
Zeetong filet/ Bruine boter/ Bloemkool in hooi/ Saus van gebakken graten/ Grijze garnalen
***
Zachtgegaarde en gelakte varkensnek/ Shii-take/ Schorseneren/ Pastinaak/ Stoemp
OF
Zalmforel/ Spitskool/ Spinazie/ Noordzeekrab/ Fregola nero
***
“Graffiti”/ Rijst/ Mango/ Passievrucht/ Yoghurtsorbet/ Blondie
OF
Damn Blanche/ met f*ucking vers gedraaid "thaiti" vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
° Kazen ipv dessert= + €8
° Kazen als extra gang= + €14
€45/ €63
2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren.
Lunchmenu
(uitgezonderd zondag)
Kies uit ons BIB-gourmand menu een voor- en hoofdgerecht voor €33
Lunchmenu met aangepaste bieren: €45