Menu
Ode aan het bier
Het seizoen en wat de chef lekker vindt
"Gebrande" coquille/ jus van kreeft-limoen-pinda/ fregola
***
"Ekoelogische" runderschenkel/ krokante zwezerik/ rode biet/ framboos/ jus met gefermenteerde kers "Karel Vaes"
***
(*) Zwaardvis/ soft shell krab/ koffie/ passievrucht
***
3 bereidingen van eend/ de sappige borst/ de bout gekonfijt/ gerookte filet/ jonge wortel/ sinaas/ mango
OF
Heilbotfilet in 't groen/ waterkers/ doperwt/ snijbonen/ Orval mousseline
***
"Oops, I dropped the strawberry tart"/ aardbei/ citroengeranium/ citroencreme/ pistache/ zanddeeg
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
° Kazen ipv dessert = + €8
° Kazen als extra gang= + €14
4 gangen: €52/€72
(*) 5 gangen: €65/€90
2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.
BIB Gourmand
"Gebrande" cocquille/ jus van kreeft-limoen-pinda/ fregola
OF
"Ekoelogische" runderschenkel/ krokante zwezerik/ rode biet/ framboos/ jus met gefermenteerde kers "Karel Vaes"
***
3 bereidingen van eend/ De sappige borst/ de bout gekonfijt/ gerookte filet/ jonge wortel/ sinaas/ mango
OF
Heilbotfilet in 't groen/ waterkers/ doperwt/ snijbonen/ Orval mousseline
***
"Oops, I dropped the strawberry tart"/ aardbei/ citroengeranium/ citroencreme/ pistache/ zanddeeg
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
° Kazen ipv dessert= + €8
° Kazen als extra gang= + €14
€39/ €55
2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.
Lunchmenu
(uitgezonderd zondag)
Kies uit ons menu een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht voor €27