Menu

ODE AAN HET BIER

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

 

Grijze garnaal "high tea"/ Tomaat garnaal/ Garnalen cider/ Koolcake met rillette/ Krachtig soepje/ Crispy kroket


***
Kalfswang "Rossini"/ De wang zacht gegaard/ Kalfs-truffel jus/ Terrine van ganzenlever

***

(*)Noordzee tarbot/ Langoustine/ Witte pens/ Vlierbloesem kappertjes


***
Zacht gegaarde parelhoen/ Girolle/ Dragon/ Polenta/ Sinaas- Mango/ Gele wortel

OF

Pladijsfilet "Meunière"/ Paling in 't groen/ Spinazie/ Zeekraal/ Frisse corne de gatte aardappel salade

***

Cremeux van framboos/ Sorbet van passievrucht/ Frangipanetaart geparfumeerd met Amaretto/ Luchtige tiramisu/ Cacao

OF 

Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht

°Kazen ipv dessert = +€8

°Kazen als extra gang = +€14


4 gangen: €55/ €79

(*) 5 gangen: €70/ €100

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren

BIB Gourmand

Grijze garnaal "high tea"/ Tomaat garnaal/ Garnalen cider/ Koolcake met rillette/ Krachtig soepje/ Crispy kroket

OF

Kalfswang "Rossini"/ De wang zacht gegaard/ Kalfs- truffel jus/ Terrine van ganzenlever

***

Zacht gegaarde parelhoen/ Girolle/ Dragon/ Polenta/ Sinaas- mango/ Gele wortel


OF

Pladijsfilet "Meunière"/ Paling in't groen/ Spinazie/ Zeekraal/ Frisse corne de gatte aardappel salade

***

Cremeux van framboos/ Sorbet van passievrucht/ Frangipanetaart geparfumeerd met Amaretto/ Luchtige tiramisu/ Cacao

OF

Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€45/ €63

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren.

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons BIB-gourmand menu een voor- en hoofdgerecht voor €33

Lunchmenu met aangepaste bieren: €45

 

 

We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.