Menu

We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.

Iemand die geen vlees eet, is helemaal geen probleem, met het grootste plezier maken wij een super stukje vis. Maar alle andere varianten van de vegetarische, veganistisch keuken, daar kan de chef zijn ei simpelweg niet in kwijt. Onze keuken draait rond volle smaken van delicieuze stukjes vlees of fijne stukjes verse vis, respectievelijk met hun eigen, zelfgemaakte, jus of saus. Om deze keuken onder de knie te krijgen is het simpelweg te druk geworden.

ODE AAN HET BIER

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

Cremeux van groene "Regalys" asperges/ Grijze garnalen/ Bieslook/ Bio-yoghurt


***
Black angus runderschenkel "E-koe-logisch"/ Herkenroodse asperges/ Daslook/ Eierdooier

***

(*)Zachtgegaarde kalfsnek/ Paling in't groen/ Frisse groene kruiden zoals basilicum/ Zuring kervel


***
Onglet a l'échalote/ De longhaas/ Sjalotte sausje met krieken/ Snijbonen/ Erwt/ Witte asperges

OF

"Catch of the day"/ Spinazie/ Waterkers/ Courgette/ Grijze garnalen

***

Geconfijte rabarber/ Alkense aardbei/ Citroen crème/ Frangipane/ Vlierbloesem roomijs

OF 

Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht

°Kazen ipv dessert = +€8

°Kazen als extra gang = +€14


4 gangen: €55/ €79

(*) 5 gangen: €70/ €100

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren

BIB Gourmand

 

Cremeux van groene "Regalys" asperges/ Grijze garnalen/ Bieslook/  Bio-yoghurt

OF

Black Angus runderschenkel "E-koe-logisch"/ Herkenroodse asperges/ Daslook/ Eierdooier

***

Onglet a l'éschalote/ De longhaas/ Sjalotte sausje met kriek/ Snijbonen/ Erwt/ Witte asperges


OF

"Catch of the day"/ Spinazie/ Waterkers/ Courgette/ Grijze garnalen

***

Geconfijte rabarber/ Alkense aardbei/ Citroen crème/ Frangipane/ Vlierbloesem roomijs

OF

Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€45/ €63

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren.

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons BIB-gourmand menu een voor- en hoofdgerecht voor €33

Lunchmenu met aangepaste bieren: €45