Menu

We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.

Iemand die geen vlees eet, is helemaal geen probleem, met het grootste plezier maken wij een super stukje vis. Maar alle andere varianten van de vegetarische, veganistisch keuken, daar kan de chef zijn ei simpelweg niet in kwijt. Onze keuken draait rond volle smaken van delicieuze stukjes vlees of fijne stukjes verse vis, respectievelijk met hun eigen, zelfgemaakte, jus of saus. Om deze keuken onder de knie te krijgen is het simpelweg te druk geworden.

ODE AAN HET BIER

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

Combinatie van ossenhaas en ossentong/ Gepofte tomaat/ Verveine/ Groene boontjes/ Furikake


***
Gnudi/ Zeeuwse mosselen/ Grijze garnalen/ “Petits légumes primavera”/ Krachtige jus van mosselen

***

(*)Spekpistols/ Spek uit de houtoven/ Gerookte paling/ Ganzenlever/ Babykreeft/ Vlierbloesem kappertjes/ Wilde perzik/ Basilicum


***
Eendenborstfilet/ Krokant gebakken/ Bloedworst/ Rode biet/ Bramen/ Opgelegde uitjes/ Polenta

OF

“Gebrande” roodbaarsfilet/ Frisse koolsla/ Fregola met Noordzeekrab/ Sausje van garnaal-limoen-pinda

***

Gemarineerde kersen “Karel Vaes”/ Cheesecake/ Kersen sorbet/ Zanddeeg

OF 

Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht

°Kazen ipv dessert = +€8

°Kazen als extra gang = +€14


4 gangen: €55/ €79

(*) 5 gangen: €70/ €100

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren

BIB Gourmand

Combinatie van ossenhaas en ossentong/ Gepofte tomaat/ Verveine/ Groene boontjes/ Furikake

OF

Gnudi/ Zeeuwse mosselen/ Grijze garnalen/ “Petits légumes primavera”/ Krachtige jus van mosselen

***

Eendenborstfilet/ Krokant gebakken/ Bloedworst/ Rode biet/ Bramen/ Opgelegde uitjes/ Polenta


OF

“Gebrande” roodbaarsfilet/ Frisse koolsla/ Fregola met Noordzeekrab/ Sausje van garnaal-limoen-pinda

***

Gemarineerde kersen “Karel Vaes”/ Cheesecake/ Kersen sorbet/ Zanddeeg

OF

Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€45/ €63

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren.

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons BIB-gourmand menu een voor- en hoofdgerecht voor €33

Lunchmenu met aangepaste bieren: €45