Menu

Ode aan het bier

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

Gebrande Limburgse asperges/ gerookte forel/ daslook/ eierdooier
***
"Vitello asparago"/ zacht gegaard kalfsvlees/ groene asperges "Regalys"/ gelei van kalfsstaart/ radijs/ avocado

***

(*) Gebakken tarbot/ langoustines/ fregola/ bieslook
***
Dorade filet/ soepje van asperges/ bloemkool à la creme/ courgette/ grijze garnalen

OF

3 bereidingen van scharrelkip/ witte pens/ asperges/ erwt/ mierikswortel/ spinazie sausje

***

"50 shades of elderflower"/ passievrucht/ flensje/ cappuccino
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek

OF 

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert = + €8

° Kazen als extra gang= + €14


4 gangen: €52/€78 
(*) 5 gangen: €65/€96 

2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes en water naar keuze/koffie

BIB Gourmand

 

Gebrande Limburgse asperges/ gerookte forel/ daslook/ eierdooier
OF
"Vitello Asparago"/ zacht gegaard kalfsvlees/ groene asperges "Regalys"/ gelei van kalfsstaart/ radijs/ avocado

***

Dorade filet/ soepje van asperges/ bloemkool à la creme/ courgette/ zeevruchten
OF
3 bereidingen van scharrelkip/ witte pens/ asperges/ erwt/ mierikswortel/ spinazie sausje

***

"50 shades of elderflower"/ passievrucht/ flensje/ cappuccino
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€39/ €60

2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes en water naar keuze/koffie

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons menu een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht voor €27