Menu

Ode aan het bier

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

"Gebrande" coquille/ jus van kreeft-limoen-pinda/ fregola


***
"Ekoelogische" runderschenkel/ krokante zwezerik/ rode biet/ framboos/ jus met gefermenteerde kers "Karel Vaes"

***

(*) Zwaardvis/ soft shell krab/ koffie/ passievrucht


***
3 bereidingen van eend/ de sappige borst/ de bout gekonfijt/ gerookte filet/ jonge wortel/ sinaas/ mango

OF

Heilbotfilet in 't groen/ waterkers/ doperwt/ snijbonen/ Orval mousseline

***

"Oops, I dropped the strawberry tart"/ aardbei/ citroengeranium/ citroencreme/ pistache/ zanddeeg
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek

OF 

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert = + €8

° Kazen als extra gang= + €14


4 gangen: €52/€72
(*) 5 gangen: €65/€90 

2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.

BIB Gourmand

"Gebrande" cocquille/ jus van kreeft-limoen-pinda/ fregola
OF
"Ekoelogische" runderschenkel/ krokante zwezerik/ rode biet/ framboos/ jus met gefermenteerde kers "Karel Vaes"

***

3 bereidingen van eend/ De sappige borst/ de bout gekonfijt/ gerookte filet/ jonge wortel/ sinaas/ mango
OF
Heilbotfilet in 't groen/ waterkers/ doperwt/ snijbonen/ Orval mousseline

***

"Oops, I dropped the strawberry tart"/ aardbei/ citroengeranium/ citroencreme/ pistache/ zanddeeg
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€39/ €55

2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons menu een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht voor €27