Menu
Ode aan het bier
Het seizoen en wat de chef lekker vindt
Frisse combinatie van grijze garnalen en tomaat/ jus van snijbonen/ komkommer
***
Loempia "ekoelogische" rundertong/ madeirasaus/ champignons
***
(*) Zeebaars/ babykreeft/ kaffir/ pinda
***
Heilbotfilet/ zeeuwse mosselen/ pilav rijst/ courgette/ notenolie
OF
Zacht gegaarde en gelakte lamsschouder/ zoete aardappelcreme/ jonge wortel/ jus met citroenthijm
***
Zuid- Limburgse fruitsalade/ koude sabayon/ vanille ijs/ kers/ framboos/ perzik
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
° Kazen ipv dessert = + €8
° Kazen als extra gang= + €14
4 gangen: €52/€72
(*) 5 gangen: €65/€90
2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.
BIB Gourmand
Frisse combinatie van grijze garnalen en tomaat/ jus van snijbonen/ komkommer
OF
Loempia "ekoelogische" rundertong/ madeirasaus/ champignons
***
Heilbotfilet/ zeeuwse mosselen/ pilav rijst/ courgette/ notenolie
OF
Zacht gegaarde en gelakte lamsschouder/ zoete aardappelcreme/ jonge wortel/ jus met citroenthijm
***
Zuid- Limburgse fruitsalade/ koude sabayon/ vanille ijs/ kers/ framboos/ perzik
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
° Kazen ipv dessert= + €8
° Kazen als extra gang= + €14
€39/ €55
2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.
Lunchmenu
(uitgezonderd zondag)
Kies uit ons menu een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht voor €27