Menu

Ode aan het bier

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

 

Ambachtelijk gerookte zalmforel "d'Ondenval"/ rilette van forel/ cremeux van waterkers/ avocado


***
Tarwe risotto/ Kippendij/ Butternut/ Orval/ Orval kaas

***

(*) Langoustine/ aardappel/ beenmerg/ zwarte look


***
3 bereidingen van het kloostervarken: het haasje/ de gelakte wang/ de zachtgegaarde nek/ bloemkool/ spitskool/ pastinaak/ polenta

OF

"Gebrande Rouget"/ fregola/ krab/ romanesco/ spinazie

***

Appel/ Mascarpone/ Crumble/ Strooproom/ Krokante koek/ Gekarameliseerd Normadisch flensje/ Vanille ijs
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek

OF 

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert = + €8

° Kazen als extra gang= + €14


4 gangen: €55/€79
(*) 5 gangen: €70/€100 

2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.

BIB Gourmand

Ambachtelijk gerookte zalmforel "d'Ondenval"/rilette van forel/ cremeux van waterkers/ avocado

OF

Tarwe risotto/ Kippendij/ Butternut/ Orval/ Orval kaas

***

3 bereidingen van het kloostervarken: het haasje/ de gelakte wang/ de zachtgegaarde nek/ bloemkool/ spitskool/ pastinaak/ polenta


OF

"Gebrande Rouget"/ fregola/ krab/ romanesco/ spinazie

***

Appel/ Mascarpone/ Crumble/ Strooproom/ Krokante koek
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€39/ €57

2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons menu een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht voor €27

 

 

We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.