Menu

ODE AAN HET BIER

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

 

Tartaar van "ekoelogisch rundsvlees"/ Gepekelde radijs en komkommer/ Koekje van parmezaan/ schuim van Corne de Gatte aardappelen


***
Noorse Skrei/ Noordzeekrab/ Prei/ Kervel/ Hazelnootboter

***

(*) Gebakken zeetong/ Kreeft/ Varkenspoot/ Krokantje van varkenshuid


***
Mechelse koekoek/ Mechelse witte asperges/ Mechelse bloemkool/ Morille/ Sausje geparfumeerd met truffel

OF

Roodbaars "Dugléré"/ Grijze garnalen/ Tomaat/ Bieslook/ Champignons

***

Citroen cake en crème/ Sorbet van gefermenteerde framboos en geitenyoghurt/ panna cotta van vanille

OF 

Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht

°Kazen ipv dessert = +€8

°Kazen als extra gang = +€14


4 gangen: €55/ €79

(*) 5 gangen: €70/ €100

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren

BIB Gourmand

Tartaar van "Ekoelogisch rundsvlees"/ Gepekelde radijs en komkommer/ Koekje van parmezaan/ Schuim van Corne de Gatte aardappelen

OF

Noorse Skrei/ Noordzeekrab/ Prei/ Kervel/ Hazelnootboter

***

Mechelse koekoek/ Mechelse witte asperges/ Mechelse bloemkool/ Morille/ Sausje geparfumeerd met truffel


OF

Roodbaars "Dugléré"/ Grijze garnalen/ Tomaat/ Bieslook/ Champignons

***

Citroen cake en crème/ Sorbet van gefermenteerde framboos en geitenyoghurt/ Panna cotta van vanille

OF

Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€39/ €57

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren.

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons menu een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht voor €27

 

 

We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.