Menu
ODE AAN HET BIER
Het seizoen en wat de chef lekker vindt
Grijze garnaal "high tea"/ Tomaat garnaal/ Garnalen cider/ Koolcake met rillette/ Krachtig soepje/ Crispy kroket
***
Kalfswang "Rossini"/ De wang zacht gegaard/ Kalfs-truffel jus/ Terrine van ganzenlever
***
(*)Noordzee tarbot/ Langoustine/ Witte pens/ Vlierbloesem kappertjes
***
Zacht gegaarde parelhoen/ Girolle/ Dragon/ Polenta/ Sinaas- Mango/ Gele wortel
OF
Pladijsfilet "Meunière"/ Paling in 't groen/ Spinazie/ Zeekraal/ Frisse corne de gatte aardappel salade
***
Cremeux van framboos/ Sorbet van passievrucht/ Frangipanetaart geparfumeerd met Amaretto/ Luchtige tiramisu/ Cacao
OF
Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht
°Kazen ipv dessert = +€8
°Kazen als extra gang = +€14
4 gangen: €55/ €79
(*) 5 gangen: €70/ €100
2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren
BIB Gourmand
Grijze garnaal "high tea"/ Tomaat garnaal/ Garnalen cider/ Koolcake met rillette/ Krachtig soepje/ Crispy kroket
OF
Kalfswang "Rossini"/ De wang zacht gegaard/ Kalfs- truffel jus/ Terrine van ganzenlever
***
Zacht gegaarde parelhoen/ Girolle/ Dragon/ Polenta/ Sinaas- mango/ Gele wortel
OF
Pladijsfilet "Meunière"/ Paling in't groen/ Spinazie/ Zeekraal/ Frisse corne de gatte aardappel salade
***
Cremeux van framboos/ Sorbet van passievrucht/ Frangipanetaart geparfumeerd met Amaretto/ Luchtige tiramisu/ Cacao
OF
Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
° Kazen ipv dessert= + €8
° Kazen als extra gang= + €14
€45/ €63
2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren.
Lunchmenu
(uitgezonderd zondag)
Kies uit ons BIB-gourmand menu een voor- en hoofdgerecht voor €33
Lunchmenu met aangepaste bieren: €45
We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.