Menu

We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.

Iemand die geen vlees eet, is helemaal geen probleem, met het grootste plezier maken wij een super stukje vis. Maar alle andere varianten van de vegetarische, veganistisch keuken, daar kan de chef zijn ei simpelweg niet in kwijt. Onze keuken draait rond volle smaken van delicieuze stukjes vlees of fijne stukjes verse vis, respectievelijk met hun eigen, zelfgemaakte, jus of saus. Om deze keuken onder de knie te krijgen is het simpelweg te druk geworden.

ODE AAN HET BIER

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

Gerookte forel “Ondenval”/ “Gebrande” zalmforel/ Oude Geuze/ Cremeux van waterkers/ Frisse jus van snijboon en kropsla


***

Gelakt BBQ spek/ Iberico ham/ Zoete aardappel/ Jonge wortel/ Crispy spelt

***

(*) Babykreeft/ Ossestaart/ XO-saus/ Crème van Orvaliflette/ Wilde asperges/ Kersenbloesem


***

Pladijsfilet/ Goudmerk/ Spinazie/ Pilav rijst/ “Gebrande” erwten

OF

Kalfsonglet/ Gebraden/ Sjalotte in Luikse salade/ Sherry/ Bearnaise

***

Gemarineerde kersen “Karel Vaes”/ Gegratineerde koude sabayon van Orval/ Kriek-a-misu/ Citrus

OF 

Damn Blanche/ met f*cking vers gedraaid "tahiti" vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht

°Kazen ipv dessert = +€8

°Kazen als extra gang = +€14


4 gangen: €60/ €84

(*) 5 gangen: €75/ €105

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren

BIB Gourmand

Gerookte forel “Ondenval”/ “Gebrande” zalmforel/ Oude Geuze/ Cremeux van waterkers/ Frisse jus van snijboon en kropsla

OF

Gelakt BBQ spek/ Iberico ham/ Zoete aardappel/ Jonge wortel/ Crispy spelt

***

Pladijsfilet/ Goudmerk/ Spinazie/ Pilav rijst/ “Gebrande” erwten


OF

Kalfsonglet/ Gebraden/ Sjalotte in Luikse salade/ Sherry/ Bearnaise

***

Gemarineerde kersen “Karel Vaes”/ Gegratineerde koude sabayon van Orval/ Kriek-a-misu/ Citrus

OF

Damn Blanche/ met f*ucking vers gedraaid "thaiti" vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€45/ €63

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren.

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons BIB-gourmand menu een voor- en hoofdgerecht voor €33

Lunchmenu met aangepaste bieren: €45