Menu
ODE AAN HET BIER
Het seizoen en wat de chef lekker vindt
Tartaar van "ekoelogisch rundsvlees"/ Gepekelde radijs en komkommer/ Koekje van parmezaan/ schuim van Corne de Gatte aardappelen
***
Noorse Skrei/ Noordzeekrab/ Prei/ Kervel/ Hazelnootboter
***
(*) Gebakken zeetong/ Kreeft/ Varkenspoot/ Krokantje van varkenshuid
***
Mechelse koekoek/ Mechelse witte asperges/ Mechelse bloemkool/ Morille/ Sausje geparfumeerd met truffel
OF
Roodbaars "Dugléré"/ Grijze garnalen/ Tomaat/ Bieslook/ Champignons
***
Citroen cake en crème/ Sorbet van gefermenteerde framboos en geitenyoghurt/ panna cotta van vanille
OF
Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht
°Kazen ipv dessert = +€8
°Kazen als extra gang = +€14
4 gangen: €55/ €79
(*) 5 gangen: €70/ €100
2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren
BIB Gourmand
Tartaar van "Ekoelogisch rundsvlees"/ Gepekelde radijs en komkommer/ Koekje van parmezaan/ Schuim van Corne de Gatte aardappelen
OF
Noorse Skrei/ Noordzeekrab/ Prei/ Kervel/ Hazelnootboter
***
Mechelse koekoek/ Mechelse witte asperges/ Mechelse bloemkool/ Morille/ Sausje geparfumeerd met truffel
OF
Roodbaars "Dugléré"/ Grijze garnalen/ Tomaat/ Bieslook/ Champignons
***
Citroen cake en crème/ Sorbet van gefermenteerde framboos en geitenyoghurt/ Panna cotta van vanille
OF
Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
° Kazen ipv dessert= + €8
° Kazen als extra gang= + €14
€39/ €57
2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren.
Lunchmenu
(uitgezonderd zondag)
Kies uit ons menu een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht voor €27
We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.