Menu
Ode aan het bier
Het seizoen en wat de chef lekker vindt
Ambachtelijk gerookte zalmforel "d'Ondenval"/ rilette van forel/ cremeux van waterkers/ avocado
***
Tarwe risotto/ Kippendij/ Butternut/ Orval/ Orval kaas
***
(*) Langoustine/ aardappel/ beenmerg/ zwarte look
***
3 bereidingen van het kloostervarken: het haasje/ de gelakte wang/ de zachtgegaarde nek/ bloemkool/ spitskool/ pastinaak/ polenta
OF
"Gebrande Rouget"/ fregola/ krab/ romanesco/ spinazie
***
Appel/ Mascarpone/ Crumble/ Strooproom/ Krokante koek/ Gekarameliseerd Normadisch flensje/ Vanille ijs
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
° Kazen ipv dessert = + €8
° Kazen als extra gang= + €14
4 gangen: €55/€79
(*) 5 gangen: €70/€100
2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.
BIB Gourmand
Ambachtelijk gerookte zalmforel "d'Ondenval"/rilette van forel/ cremeux van waterkers/ avocado
OF
Tarwe risotto/ Kippendij/ Butternut/ Orval/ Orval kaas
***
3 bereidingen van het kloostervarken: het haasje/ de gelakte wang/ de zachtgegaarde nek/ bloemkool/ spitskool/ pastinaak/ polenta
OF
"Gebrande Rouget"/ fregola/ krab/ romanesco/ spinazie
***
Appel/ Mascarpone/ Crumble/ Strooproom/ Krokante koek
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek
OF
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
° Kazen ipv dessert= + €8
° Kazen als extra gang= + €14
€39/ €57
2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.
Lunchmenu
(uitgezonderd zondag)
Kies uit ons menu een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht voor €27
We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.