Menu

Ode aan het bier

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

Frisse combinatie van grijze garnalen en tomaat/ jus van snijbonen/ komkommer


***
Loempia "ekoelogische" rundertong/ madeirasaus/ champignons

***

(*) Zeebaars/ babykreeft/ kaffir/ pinda


***
Heilbotfilet/ zeeuwse mosselen/ pilav rijst/ courgette/ notenolie

OF

Zacht gegaarde en gelakte lamsschouder/ zoete aardappelcreme/ jonge wortel/ jus met citroenthijm

***

Zuid- Limburgse fruitsalade/ koude sabayon/ vanille ijs/ kers/ framboos/ perzik
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek

OF 

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert = + €8

° Kazen als extra gang= + €14


4 gangen: €52/€72
(*) 5 gangen: €65/€90 

2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.

BIB Gourmand

 

Frisse combinatie van grijze garnalen en tomaat/ jus van snijbonen/ komkommer
OF
Loempia "ekoelogische" rundertong/ madeirasaus/ champignons

***

Heilbotfilet/ zeeuwse mosselen/ pilav rijst/ courgette/ notenolie
OF
Zacht gegaarde en gelakte lamsschouder/ zoete aardappelcreme/ jonge wortel/ jus met citroenthijm

***

Zuid- Limburgse fruitsalade/ koude sabayon/ vanille ijs/ kers/ framboos/ perzik
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€39/ €55

2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons menu een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht voor €27