Menu

Ode aan het bier

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

 

Zeetong "meuniere"/ witte wijnsaus/ kreeftenolie/ peterselie/ hazelnoot boter


***
Gevulde kwartelfilet/ rivierkreeft/ flan van prei/ gefermenteerde kers

***

(*) Langoustine/ aardappel/ beenmerg/ zwarte look


***
Schelvis/ Gerookte forel/ eierdooier/ pastinaak/ "gebrande" witte kool/ oesterzwammen

OF

Zacht gegaarde black angus rundernek/ spitskool/ bloemkool/ girolle/ krachtige jus/ bearnaise

***

Chocolade/ Chimay/ peer/ hazelnoot/ gezouten karamel
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek

OF 

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert = + €8

° Kazen als extra gang= + €14


4 gangen: €52/€72
(*) 5 gangen: €65/€90 

2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.

BIB Gourmand

 

Zeetong "meuniere"/ witte wijnsaus/ kreeftenolie/ peterselie/ hazelnoot boter
OF
Gevulde kwartelfilet/ rivierkreeft/ flan van prei. gefermenteerde kers

***

Schelvis/ gerookte forel/ eierdooier/ pastinaak/ "gebrande" witte kool/ oesterzwammen
OF
Zacht gegaarde black angus rundernek/ spitskool/ bloemkool/ girolle/ krachtige jus/ bearnaise

***

Chocolade/ Chimay/ peer/ hazelnoot/ gezouten karamel
OF
Dame blanche/ à la minute gedraaid vanille-ijs/ chocolade/ geslagen room/ krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€39/ €55

2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes.

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons menu een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht voor €27