Menu

ODE AAN HET BIER

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

 

Gemarineerde eendenborst/ Gerookte eendenborst/ Passievrucht/ Koffie/ Dragon/ Mosterdzaad


***
"Gebrande" coquille/ Zoete aardappel/ Gele wortel/ Earl Grey thee

***

(*)Langoustine/ Varkenswang/ Zuurkool/ Kaffir


***
Noorse Skrei/ Gerookte forel/ Witloof/ Peterselie wortel/ Rode wijn saus

OF

Hertenkalf filet/ Gelakte spruiten met gesmolten ganzenlever/ Sausje met shiitake en rozemarijn

***

Combinatie van aardpeer/ Witte chocolade/ Caramel/ Café Glacé

OF 

Dame Blanche/ A la minute gedraaid vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht

°Kazen ipv dessert = +€8

°Kazen als extra gang = +€14


4 gangen: €55/ €79

(*) 5 gangen: €70/ €100

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren

BIB Gourmand

Gemarineerde eendenborst/ Gerookte eendenborst/ Passievrucht/ Koffie/ Dragon/ Mosterdzaad

OF

"Gebrande" coquille/ Zoete aardappel/ Gele wortel/ Earl Grey thee

***

Noorse Skrei/ Gerookte forel/ Witloof/ Peterselie wortel/ Rode wijn saus


OF

Hertenkalf filet/ Gelakte spruiten met gesmolten gazenlever/ Sausje met shiitake en rozemarijn

***

Gegratineerd flensje/ Gevuld met appel/ Stroop/ Mascarpone/ Sabayon

OF

Combinatie van aardpeer/ Witte chocolade/ Caramel/ Café Glacé

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€45/ €63

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren.

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons BIB-gourmand menu een voor- en hoofdgerecht voor €33

Lunchmenu met aangepaste bieren: €45

 

 

We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.