Menukaart

Voorgerechten

  • BBQ mergpijp
    € 12,00
    compote van Ossenstaart / groene kruiden
  • Gebakken eendenlever
    € 16,00
    Abrikoos/ ossenstaart/ verbena
  • Huisgemaakte grijze garnaalkroketten (2st)
    € 15,50
    Geserveerd met extra garnaaltjes/ klassieke cocktailsaus met een vleugje Cognac
  • Gebakken coquilles
    € 16,00
    Mechelse bloemkool/ Limoncello/ citroen/ citroenthijm

Hoofdgerechten

  • Bleue des près rib-eye
    € 35,00
    Snijbonen/ girolle/ slahart/ zeekraal/ rode wijn
  • Jonge duif op karkas gebraden
    € 36,00
    het boutje gekonfijt/ wortel/ sinaas/ radijs/ zilverui
  • Zwarte heilbotfilet
    € 35,50
    Gestoofde prei/ krab/ wittewijnsaus
  • Tongscharfilet in bruine boter
    € 36,50
    op Oostendse wijze/ grijze garnaaltjes/ krab

Uit de vlaamse keuken van Simone en Mariette

De recepten van, respectievelijk, onze grootmoeder en moeder en hun kooktraditie in een nieuw kleedje: “brand new old dishes”.

  • Stoofvlees
    € 20,00
    Op Vlaamse wijze / Achelse bruine
    (zachtjes laten pruttelen, beetje zoet, beetje zuur maar o zo puur)

  • Vidée van hoevekip
    € 19,00
    ambachtelijke bladerdeegkoek / balletjes / creatief met champignons
  • Tomaat met grijze garnalen
    € 22,50
    Tomaten variëteiten/ grijze Noordzee garnalen/ suikersla
  • Ambachtelijke bloedworst
    € 20,00
    Krieken/ rode biet/ citroenthijm/ Cassis

Menu

Gebakken coquilles/ Mechelse bloemkool/ Limoncello/ citroen/ citroenthijm

OF

Gebakken eendenlever/ abrikoos/ ossenstaart/ verbena

OF

Huisgemaakte garnaalkroket/ geserveerd met extra garnaaltjes

***

Bleue des près rib-eye/ snijbonen/ girolle/ slahart/ zeekraal

OF

BBQ parelhoen/ wortel/ sinaas/ radijs/ dragon

OF

Zwarte Heilbotfilet/ gestoofde prei/ krab/ wittewijnsaus

***

Crème brûlée/ gepocheerde perzil/ vanille-ijsje met framboos en frambozencoulis

OF

Dame Blanche

OF

Assortiment van kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht:

Mathilde, Palet du Vieux Moulin, Westmalle 12m, Bio Bleu Belge en Pave de Tavys Fleuri
Porto rozijnen

( supplement+6€ )

€ 37,00/ 60 all-in

all-in= champagne bier/ aangepaste biertjes/ water/ koffie

Ons menu wordt per tafel geserveerd, het staat u vanzelfsprekend vrij om uw persoonlijke keuze te maken.
De vetgedrukte gerechten zijn de keuze van de chef .

Het seizoen/wat de chef lekker vind/bier

Nieuwe Hollandse maatjes/ avocado/ komkommer/ Avruga(4,7,13)

***

° Zeebaars/ puree van Bouillabaise/ Bouchot mosselen/ Palourdes (2,4,7)

***

*Babykreeft/ crème van erwten/  kreeftenjus (3,4,7)

***

°Jonge duif uit Anjou/ geconfijte bout/

krieken/ rode biet/ citroenthijm/ sausje met Cassis(7)

***

°/#BBQ Cavaillon/ Orval/ gin-tonic/ vanilleijs/ gezouten zanddeeg(1,3,7,8)

EN/OF

°/#Assortiment van kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

Porto rozijnen (supplement van €6 ipv dessert)

°4 gangen €47/75 all-in

*5 gangen €59/90 all-in

#6 gangen €70/ 105 all-in

all-in= champagne bier/ aangepaste biertjes/ water/ koffie

Adres

Zepperenweg 7
3800 SINT-TRUIDEN

Volg ons op…

Contact

info@degebrandewinning.be
+32 11.68.20.47

Restaurant of the year 2017-2018

© de Gebrande Winning – RestoFactory
TVA:  0865932064