Menukaart

Voorgerechten

  • BBQ mergpijp
    € 12,00
    Compote van Ossenstaart / groene kruiden
  • Combinatie van baby-kreeft en meloen
    € 16,00
    Groene boontjes/ appelmayonaisse
  • Huisgemaakte grijze garnaalkroketten (2 st)
    € 15,50
    Geserveerd met extra garnaaltjes / klassieke cocktail saus met een vleugje Cognac
  • Frisse salade van gerookte eendenborst
    € 16,00
    Crème van ganzenlever/ gepocheerde perzik/  BBQ suikersla

Hoofdgerechten

  • BBQ Simmental picanha
    € 33,00
    “Pasta Neri”/ zwarte look/ limoen/ coleslaw/ pijpajuin
  • Jonge duif / op karkas gebraden
    € 36,00
    Het boutje gekonfijt /bereidingen van bietjes/ framboos
  • Meunière gebakken tarbotfilet
    € 36,50
    “Gebrande” komkommer/ limoen/ Tzaziki/ Borage / frisse aardappel
  • Op vel gebakken zeebaars
    € 35,50
    Spinazie/ grijze garnalen/ Noordzee krab

Nagerechten

  • Dame Blanche
    € 12,00
    Stapelaar/ vanille-ijs/ warme chocoladesaus/ halfgeklopte room/ koek
  • Moulleux au chocolat
    € 12,00
    Stoer warm chocolade taartje maar toch week van binnen
  • Assortiment van kazen
    € 14,00
    Geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
  • Smurfentaart “2020”
    € 12,00
    Abrikoos/ witte chocolade/ kaastaart/ Cointreau

 Een vegetarische maaltijd? U kan uit ons BIB-Gourmand menu kiezen uit de visgerechten deze worden steeds met de nodige aandacht en vakkennis bereid. Van extremere vegetarische eisen zoals veganistische keuken hebben wij geen kaas gegeten. Omdat wij dit niet kunnen verzorgen zoals onze vertrouwde keuken, zeggen wij liever neen.

Ons BIB Gourmand Menu

°Frisse combinatie van baby-kreeft en meloen/ groene boontjes/ appel mayonaisse

OF

°Salade van gerookte eendenborst/ créme van ganzenlever/ gepocheerde perzik/

bbq suikersla

OF

°Huisgemaakte garnaalkroket/ geserveerd met extra garnaaltjes

***

° BBQ Simmental picanha/ “pasta Neri”/ zwarte look/ limoen/ coleslaw/ pijpajuin

OF

°Blinde vink van Schotse zalm/ “Gebrande” komkommer/ limoen/ Tzaziki/

frisse aardappelsla/ Borage

OF

°Gele maiskip uit frankrijk/ op vel gebakken/ bereidingen van biet/ framboos

***

°Smurfentaart “2020”/ abrikoos/ witte chocolade/ kaastaart/ vanille / cointeau

OF

Dame Blanche

OF

°Assortiment van kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht:

Geserveerd met onder andere Porto rozijnen  ( supplement+6€ )

€ 39,00/

€60 met aangepaste bieren, water en onze luxe koffie inbegrepen

De vetgedrukte gerechten zijn de suggesties van de chef

Ode aan het bier

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

° Frisse combinatie van baby-kreeft en meloen/ groene boontjes/ appel mayonaisse

***

° Salade van gerookte eendenborst/ créme van ganzenlever/ gepocheerde perzik/

BBQ suikersla

***

*Tarbot “meuniére”/ “gebrande komkommer”/ limoen/ Tzaziki/ frisse aardappel

***

°Jonge duif uit Anjou/ gebraden op de karkas/ geconfijte boutjes/

bereidingen van bietjes/ framboos

***

°/#Assortiment van kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

Porto rozijnen (supplement van €6 ipv dessert)

EN/OF

°/# Smurfentaart “2020”/ abrikoos/ witte chocolade/ kaastaart/ cointreau/ vanille

°4 gangen €49/75 all-in

*5 gangen €59/90 all-in

#6 gangen €70/ 105 all-in

all-in= champagne bier/ aangepaste biertjes/ water/ koffie

Adres

Zepperenweg 7
3800 SINT-TRUIDEN

Volg ons op…

Contact

info@degebrandewinning.be
+32 11.68.20.47

Restaurant of the year 2017-2018

© de Gebrande Winning – RestoFactory
TVA:  0865932064