Menukaart

Ode aan het bier

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

2x Hert: tataki en crème/ aardpeer/crosne/ vijgenconfituur/truffel
en/of
Tongschar/grijze garnalen/ hazelnoot/citroen

***

Zachtgegaarde fazantenhen/ witte pens/schorseneren/trompette de la mort/pastinaak
of
Catch of the day/flan van prei/pastinaak/ krab/ visjus met zwartelook

***

Kaastaart/ appel/stroop/speculaas/ mascarpone/ koek
en/of
Dame Blanche
en/of
Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht (supplement van €6)

3 gangen: €39/€60 (voor-hoofd-en nagerecht)
4 gangen: €49/€75 (2 voor- 1 hoofd- 1 nagerecht)
5 gangen: €59/€90 (2 voor- 1 hoofdgerecht – kaas – 1 nagerecht)

2de bedrag is met een selectie van aangepaste biertjes en water naar keuze/koffie

Ode to beer

What the chef likes

2x deer: tataki & cream/jerusalem artichoke/ crosne/fig jam/ truffle
&/Or
Lemon sole/ shrimps/ hazelnut/ lemon

***

Slow cooked pheasant/ tripe/ trompette de la mort/parsnip
Or
Catch of the day/ flan of leek/ parsnip/ crab/ fish gravy with black garlic

***

cheesepie/ apple/ mascarpone/ spicebisquit
&/Or
Dame Blanche
&/Or
Assortiment of 5 cheeses refined by Van Tricht (Supplement of €6)

3 course menu: €39/€60 (appetizer- main dish-dessert)
4 course menu: €49/€75 (2x appetizer- main dish-dessert)
5 course menu: €59/€90 (2x appetizer- main dish-cheese-1x dessert)

2nd amount is a selection of comparing beers, waters and coffee

Ons Lunchmenu

UITGEZONDERD ZONDAG

Kies uit onze menu een voor-en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht
€27

Our Lunchmenu

Except on sundays

Choose an appetizer and a main dish
OR
A main dish and a fessert for €27

Adres

Zepperenweg 7
3800 SINT-TRUIDEN

Volg ons op…

Contact

info@degebrandewinning.be
+32 11.68.20.47

Restaurant of the year 2017-2018

© de Gebrande Winning – RestoFactory
TVA:  0865932064