Menukaart

Voorgerechten

  • Carpaccio “Rossini”
    € 16,00
    runder carpaccio/ ganzenlever snippers/ créme van truffel
  • Zeeuwse mosselen | Gerookte paling
    € 16,00
    fregola/ courgette/ pastinaak
  • Huisgemaakte grijze garnaalkroketten (2 st)
    € 17,50
    Geserveerd met extra garnaaltjes / klassieke cocktail saus met een vleugje Cognac
  • BBQ tarbot | lauwe kreeft | beenmerg
    € 20,00
    groene kruiden

Hoofdgerechten

  • Gebraden "Onglet" - longhaas van het rund
    € 36,00
    Princes boontjes/ sjalot/ shii-take
  • Een ode aan “Sint-Antonius”
    € 37,00
    zacht gegaarde spiering/ witte pens/ ham/ spek/ zoete aardappel/ jonge wortel
  • “Gebrande" Zeewolf
    € 37,50
    jonge bloemkool/ prei/ Dashi/ kaffir
  • Zeeduivel met prei
    € 39,00
    Zacht gegaarde zeeduivel/ grijze garnalen/ Noordzee krab

Nagerechten

  • Dame Blanche
    € 12,00
    Stapelaar/ vanille-ijs/ warme chocoladesaus/ halfgeklopte room/ koek
  • Assortiment van 5 kazen
    € 14,00
    Geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht
    Porto rozijnen/ pumpernikkel met Sint-bernardus ABT12 ‘brijosch’

  • Intense chocolade beignet
    € 12,00
    Truiense kersen/ accacia/ ijzerkruid

Ons Lunchmenu (12 tot 13.15 uur, uitgezonderd zondag)
Kies uit ons BIB-Gourmand menu een voor-en hoofdgerecht of een hoofd-en nagerecht voor 27€, waters en koffie inbegrepen

 Een vegetarische maaltijd?
De Gebrande Winning heeft zich gespecialiseerd in de beste bereidingen van vlees en vis en hoewel wij ook graag een goed stukje kaas eten, hebben wij geen kaas gegeten van de vegetarische keuken. Omdat wij dit niet kunnen verzorgen zoals onze vertrouwde keuken, zeggen wij liever neen. Eet u liever geen vlees, maar wel vis? In ons BIB-Gourmand menu vindt u visgerechten die steeds met de nodige aandacht en vakkennis worden bereid.

Ons BIB Gourmand Menu

° Carpaccio “Rossini”/ runder carpaccio/ ganzenlever snippers/ créme van truffel
OF
° Zeeuwse mosselen/ gerookte paling/ fregola/ courgette/ pastinaak
OF
° Huisgemaakte garnaalkroket/ geserveerd met extra garnaaltjes/ klassieke cocktailsaus

***

° Gebraden “Onglet” dat is de longhaas van het rund/ princes boontjes/ sjalot/ shii-take
OF
° ”Gebrande” zeewolf/ Dashi/ Kaffir/ prei/ jonge bloemkool
OF
° Gevulde hoevekwartel, gelakt met honing/ Breydelspek/ zoete aardappel/ jonge wortel/ tuinkruiden jus

***
° Intense chocolade beignet/ truiense kersen/ accacia/ ijzerkruid
OF
Dame Blanche
OF
° Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht:
Porto rozijnen/ pumpernikkel Sint-bernadus ABT 12 “Brijosh” (supplement+6 )
€ 39,00/

€60 met aangepaste bieren, water en onze luxe koffie inbegrepen

De vetgedrukte gerechten zijn de suggesties van de chef

Ode aan het bier

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

° Gemarineerde zalm/ Rodenbach grand-cru/ geitenkaas/ zeekraal

***

° Duo van gelakte en gerookte paling en eend/ gemarineerde ganzenlever

***

* BBQ tarbot/ lauwe kreeft/ beenmerg/ “Gebrande” jonge bloemkool/ prei / Kaffir

***

° Op karkas gebraden duif/ Mechelse asperges/ tuinbonen/ shii-take/ kroketje van de bout

***
° Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht:
Porto rozijnen/ pumpernikkel Sint-bernadus ABT 12 “Brijosh” (supplement+6€)

EN/OF

°/# Intense chocolade beignet/ truiense kersen/ acaccia/ ijzerkruid

° 4 gangen €49/75 all-in
* 5 gangen €59/90 all-in
# 6 gangen €70/ 105 all-in
all-in= champagne bier/ aangepaste biertjes/ water/ koffie

Ons kindermenu

Net als de volwassen kunnen de kinderen kiezen uit 3 voor-, 3 hoofd- of 3 nagerechten

°Huisgemaakte Kaaskroket
OF
°Huisgemaakte garnaalkroket
OF
°Huisgemaakte kippennuggets

***

° Fish sticks van pladijs
OF
°Pasta met Bolagnaise saus
OF
°Hoevekipfilet met appelmoes

***

°Dame blance/ kinderijsje
OF
°Flensje met vanilleijs
OF
°Aardbeien salade met aardbeien saus
€ 25,00

Met het hoofgerecht serveren wij brood, frieten of puree.
Wenst uw kind enkel 1 gerechtje te eten, geen probleem, kies uit bovenstaande lijst hun gerecht aan 14€ saus en garnituur inbegrepen

Adres

Zepperenweg 7
3800 SINT-TRUIDEN

Volg ons op…

Contact

info@degebrandewinning.be
+32 11.68.20.47

Restaurant of the year 2017-2018

© de Gebrande Winning – RestoFactory
TVA:  0865932064