Menukaart

Voorgerechten

  • BBQ mergpijp
    € 12,00
    compote van Ossenstaart / groene kruiden
  • Gevulde fazantenfilet
    € 16,00
    witloof/ sausje au fin Cognac/ worstje van de bout  (1,7) 
  • Huisgemaakte grijze garnaalkroketten (2st)(1,2,3,4,7)
    € 15,50
    Geserveerd met extra garnaaltjes/ klassieke cocktail saus met een vleugje Cognac
  • Gebakken cocquille
    € 16,00
    Sausje van gebakken visgraten / bloemkool / duxelle van shii-take

Hoofdgerechten

  • Hazenrugfilet ( te bestellen met 2p)
    € 37,00
    Boschampignons / witloof / spitskool
  • Jonge duif op karkas gebraden
    € 36,00
    het boutje gekonfijt/ spitskool/ spruit/ ganzenlever (7,14)
  • Koolvis onder kruidenkorst
    € 36,50
    kervelwortel/ citroen / spitkool / grijze garnalen
  • Schartong filet
    € 38,50
    op Oostendse wijze/ grijze garnaaltjes/ krab (2,4,7)

Uit de vlaamse keuken van Simone en Mariette

De recepten van, respectievelijk, onze grootmoeder en moeder en hun kooktraditie in een nieuw kleedje: “brand new old dishes”.

  • Stoofvlees
    € 20,00
    op Vlaamse wijze / Achelse bruine
    (zachtjes laten pruttelen, beetje zoet, beetje zuur maar o zo puur)(1,7,9,10)

  • Vidée van hoevekip
    € 19,00
    ambachtelijke bladerdeegkoek / balletjes / creatief met champignons(1,3,7)
  • Combinatie van een compote van varkenswang
    € 22,00
    Bloedworst/ Jonagold/ peperkoek
  • Gastronomic Schnitzel
    € 24,00
    Hoeveboter/ kappertjes/ citroen/ ansjovis/ spitskool/ pastinaak/ zure room/ griolles

Menu

°Gebakken cocquille/ sausje van gebakken visgraten/ bloemkool/

duxelle van Shii-take(3,4,7)

OF

° Gevulde fazantenfilet/ witloof/ sausje au fin Cognac/worstje van de bout(1,3,7)

OF

°Huisgemaakte garnaalkroket/ geserveerd met extra garnaaltjes(1,2,3,4,7)

***

°Rib-eye/ boschampignons/ courgette/ groene kruiden/ Porto-saus(7)

OF

°Stoofpotje van hert/ créme van rode kool/ rode wijn peer/ rode biet(1,7)

OF

°Koolvis onder kruiden korst/ kervelwortel/ citroen/ spitskool /grijze garnaal (2,4,7)

***

°Jonagold/ stroop/ kaastaart/ gezouten zanddeeg/ breekkoek(3,7)

OF

Dame Blanche(3,7)

OF

°Assortiment van kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht:

Moerduiveltje, Price De Blanche, Florence, Mame VÎ Bleu Bio, Romana

Porto rozijnen( supplement+6€ )(7,8)

€ 37,00/60 All-in

All-in: aperitief, water, aangepaste bieren en koffie inbegrepen

Ons menu wordt per tafel geserveerd voor het gehele gezelschap , het staat u vanzelfsprekend vrij om uw persoonlijke keuze te maken.  De vetgedrukte gerechten zijn de keuze van de chef .

Adres

Zepperenweg 7
3800 SINT-TRUIDEN

Volg ons op…

Contact

info@degebrandewinning.be
+32 11.68.20.47

Restaurant of the year 2017-2018

© de Gebrande Winning – RestoFactory
TVA:  0865932064