Menukaart

Voorgerechten

  • BBQ mergpijp
    € 12,00
    Compote van Osso Bucco / toetsen van rozemarijn en sinaasappel
  • Gebakken tarbotfilet
    € 17,00
    Rosval aardappel / peterselie / kappertjes
  • Huisgemaakte grijze garnaalkroketten (2 st)
    € 15,50
    Geserveerd met extra garnaaltjes / klassieke cocktailsaus met een vleugje Cognac
  • "Guns & Roses"
    € 16,00
    Carpaccio bleu de prés / ganzenlever / rode biet

Hoofdgerechten

  • Onglet aux eschalots / de longhaas
    € 27,00
    Sausje met rode wijn / witte kool / boschampignons
  • Jonge duif op karkas gebraden
    € 32,00
    Het boutje gekonfijt / knolselder / witte kool / girolles
  • Op vel gebakken kabeljauw
    € 28,50
    Brandade met aardpeer / bloemkool / ctiroen / grijze garnaal / witte wijn
  • Tarbot meunière gebakken (per 2pers.)
    € 33,00
    Pastinaak / courgette / krab

Uit de vlaamse keuken van Simone en Mariette

De recepten van, respectievelijk, onze grootmoeder en moeder en hun kooktraditie in een nieuw kleedje: “brand new old dishes”.

  • Stoofvlees
    € 17,00
    Op Vlaamse wijze / Grimbergen Dubbel
    (zachtjes laten pruttelen, beetje zoet, beetje zuur maar o zo puur)

  • Vidée van hoevekip
    € 16,00
    Ambachtelijke bladerdeegkoek / balletjes / creatief met champignons
  • De hooiberg van de Gebrande Winning
    € 23,00
    Lijkt wel wat op steppegras zo met een biefstuk onder de frietjes /
    en het lekkerste van alles: de saus van de chef, die echt iedereen lust

  • Zachtgegaarde rundwangen
    € 25,00
    Rode kool / bloedworst / gemarineerde ganzenlever

Menu

° Zachtgegaarde runderwang
Rode kool / gemarineerde ganzenlever

OF

° Gabekken tarbotfilet*
Rosval aardappel / peterselie / kappertjes

OF

° Huisgemaakte garnaalkroket
Geserveerd met extra garnaaltjes

***

° Zacht gegaarde Mechelse koekoek*
Kervelwortel / spitskool /chanterelle truffelboter

OF

° Wilde eend
De borst op karkas gebraden / de bout zacht gegaard / bloedworst / rode biet / braambes / vleugje sinaas

OF

° Op vel gebakken kabeljauw
Brandade met aardpeer / bloemkool / grijze garnaal / citroen / witte wijn

***

° Conference*
Dulce de leche / Amaretto / chocolade-ijs

OF

° Dame Blanche

OF

° Kaasassortiment
Geaffineerd door Peter Verbrugge (+ €4)

€ 37,00

Ons menu wordt per tafel geserveerd, het staat u vanzelfsprekend vrij om uw persoonlijke keuze te maken.
Gerechten met een * zijn de keuze van de chef.

Adres

Zepperenweg 7
3800 SINT-TRUIDEN

Volg ons op…

Contact

info@degebrandewinning.be
+32 11.68.20.47

Restaurant of the year 2017-2018

© de Gebrande Winning – RestoFactory
TVA:  0865932064