Menukaart

Voorgerechten

  • BBQ mergpijp
    € 12,00
    Compote van Ossenstaart /groene kruiden
  • Op vel gebakken zeebaars
    € 16,00
    krab-brandade / aardpeer / bloemkool/ citroen
  • Huisgemaakte grijze garnaalkroketten (2 st)
    € 15,50
    Geserveerd met extra garnaaltjes / klassieke cocktailsaus met een vleugje Cognac
  • Carpaccio "Guns & Roses"
    € 16,00
    Bleu de prés / ganzenlever / rode biet

Hoofdgerechten

  • Tio van Sint-Antonius
    € 28,00
    3 bereidingen van varkensvlees/ 3 Bereidingen van knolselder/ Schotch
  • Jonge duif op karkas gebraden
    € 32,00
    Het boutje gekonfijt / knolselder / witte kool / girolles
  • Noordzee pladijsfilet
    € 28,50
    Gerookte forel/ schorseneren/ pastinaak/ spinazie
  • Blinde vink van Schotse zalm
    € 27,50
    “Gebrande” witte kool/ grijze garnalen

Uit de vlaamse keuken van Simone en Mariette

De recepten van, respectievelijk, onze grootmoeder en moeder en hun kooktraditie in een nieuw kleedje: “brand new old dishes”.

  • Stoofvlees
    € 17,00
    Op Vlaamse wijze / Grimbergen Dubbel
    (zachtjes laten pruttelen, beetje zoet, beetje zuur maar o zo puur)

  • Vidée van hoevekip
    € 16,00
    Ambachtelijke bladerdeegkoek / balletjes / creatief met champignons
  • De hooiberg van de Gebrande Winning
    € 23,00
    Lijkt wel wat op steppegras zo met een biefstuk onder de frietjes /
    en het lekkerste van alles: de saus van de chef, die echt iedereen lust

  • Onglet aux eschalots
    € 24,00
    Longhaas/ sausje met sjalot en kriek

Menu

° Carpaccio “Guns and Roses”*
Bleu de Prés/ ganzenlever/ rode biet

OF

° Op vel gebakken zeebaars
Krab-brandade/ aardpeer/ bloemkool/ citroen

OF

° Huisgemaakte garnaalkroket
Geserveerd met extra garnaaltjes

***

° Onglet aux eschalots
Longhaas/ sausje van sjalot en kriek/ “Gebrande” witte kool

OF

° Trio van Sint-Antonius
3 bereidingen van varkensvlees/ 3 bereidingen van knolselder

OF

° Noordzee pladijsfilet*
Gerookte forel/ schorseneren/ pastinaak/ spinazie

***

° Kaastaart*
Chocolade/ bloedsinaasappel en sorbet

OF

° Dame Blanche

OF

° Assortiment van kazen
Geaffineerd door Peter Verbrugge
porto rozijnen (+ €6)

€ 37,00

Ons menu wordt per tafel geserveerd, het staat u vanzelfsprekend vrij om uw persoonlijke keuze te maken.
Gerechten met een * zijn de keuze van de chef.

Adres

Zepperenweg 7
3800 SINT-TRUIDEN

Volg ons op…

Contact

info@degebrandewinning.be
+32 11.68.20.47

Restaurant of the year 2017-2018

© de Gebrande Winning – RestoFactory
TVA:  0865932064