Menukaart

Voorgerechten

  • BBQ mergpijp
    € 12,00
    compote van Ossenstaart / groene kruiden (9)
  • Zacht gegaardevarkenswangetjes
    € 16,00
     Mechelse asperges/korenaar/ rijkelijke jus(4,7)
  • Nieuwe Hollandse maatjes
    € 16,00
    avocado/ komkommer/ Avruga(1,3,7)
  • Nieuwe Hollandse maatjes
    € 16,00
    avocado/ komkommer/ Avruga(1,3,7)

Hoofdgerechten

  • Kalfs rib-eye
    € 32,00
    compote van Ossobucco/ courgette/ gepofte tomaat/ toetsen van sinaas (7,14)                   
  • Jonge duif / op karkas gebraden
    € 35,00
    het boutje gekonfijt/ krieken/ rode biet/ citroenthijm/ sausje met Cassis(7,14)          
  • Gegrilde koolvis haasje
    € 33,00
    Crème van aubergine/ Pecorino/ ansjovis/ olijf(4,7)
  • Op graat gebakken tarbot
    € 37,50
    puree van Bouillabaise/ Bouchot mosselen/ Palourdes(2,4,7)            

Uit de vlaamse keuken van Simone en Mariette

De recepten van, respectievelijk, onze grootmoeder en moeder en hun kooktraditie in een nieuw kleedje: “brand new old dishes”.

  • Stoofvlees
    € 20,00
    Op Vlaamse wijze / Grimbergen Dubbel
    (zachtjes laten pruttelen, beetje zoet, beetje zuur maar o zo puur)  (1,7,9,10)

  • Vidée van hoevekip
    € 19,00
    ambachtelijke bladerdeegkoek / balletjes / creatief met champignons (1,3,7)
  • Ambachtelijke bloedworst op Truiense wijze
    € 18,00
    krieken/ kriekenbier/ pumpernikkel (1,7,9)
  • Vleesribben (ja er zit wat vet aan, lekker he)
    € 20,00
    zacht gegaard/ Krokant gebakken/ Bourgogne Des Flandres/ geglaceerd met stroop

Menu

Nieuwe Hollandse maatjes/ avocado/ komkommer/ avruga(4,7)

OF

° Zacht gegaarde varkenswangentjes/ Mechelse asperges/ korenaar/ rijkelijke jus(1,3,7)

OF

°Huisgemaakte garnaalkroket/ geserveerd met extra garnaaltjes(1,2,3,4,7)

***

° Kalfs rib-eye/ compote van Ossobucco/ courgette/ gepofte tomaat/ toetsen van sinaas

OF

°Eendenborst filet/ krieken/ rode biet/ citroenthijm/ sausje met Cassis

OF

°Gegrild koolvishaasje/ crème van aubergine/ Peccorino/ ansjovis/ olijf(1,2,4,7,8)

***

°BBQ Cavaillon/ Orval/ gin-tonic/ vanilleijs/ gezouten zanddeeg(1,3,7)

OF

Dame Blanche(3,7)

OF

°Assortiment van kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

Porto rozijnen

( supplement+6€ )(7,8)

€ 37,00/ 60 all-in

all-in= champagne bier/ aangepaste biertjes/ water/ koffie

Ons menu wordt per tafel geserveerd, het staat u vanzelfsprekend vrij om uw persoonlijke keuze te maken.  De vetgedrukte gerechten zijn de keuze van de chef .

Het seizoen/wat de chef lekker vind/bier

Nieuwe Hollandse maatjes/ avocado/ komkommer/ Avruga(4,7,13)

***

° Zeebaars/ puree van Bouillabaise/ Bouchot mosselen/ Palourdes (2,4,7)

***

*Babykreeft/ crème van erwten/  kreeftenjus (3,4,7)

***

°Jonge duif uit Anjou/ geconfijte bout/

krieken/ rode biet/ citroenthijm/ sausje met Cassis(7)

***

°/#BBQ Cavaillon/ Orval/ gin-tonic/ vanilleijs/ gezouten zanddeeg(1,3,7,8)

EN/OF

°/#Assortiment van kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

Porto rozijnen (supplement van €6 ipv dessert)

°4 gangen €47/75 all-in

*5 gangen €59/90 all-in

#6 gangen €70/ 105 all-in

all-in= champagne bier/ aangepaste biertjes/ water/ koffie

Adres

Zepperenweg 7
3800 SINT-TRUIDEN

Volg ons op…

Contact

info@degebrandewinning.be
+32 11.68.20.47

Restaurant of the year 2017-2018

© de Gebrande Winning – RestoFactory
TVA:  0865932064